Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

συνεργασία Ξενοπούλειου και βιβλιοθήκης Κερίου


















Τη Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο της Αγ. Παρασκευής η "ημέρα των παιδιών και των ηλικιωμένων" μια δράση της καλοκαιρινής εκστρατείας του Future library με συνεργασία της Ξενοπούλειου παιδικής βιβλιοθήκης και της βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού συλλόγου Κερίου. 
Οι εθελόντριες-εμψυχώτριες Γ. Μερτή και Α. Κατσαϊτου διάβασαν το παραμύθι του Χ.Μπουλώτη "η επανάσταση των παλιών παιχνιδιών" και στη συνέχεια οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας μίλησαν αλλά και μας έδειξαν τα δικά τους παιχνίδια (κουτσούνες, γκιούστρο, τριώδι, πεντεκούκι κ.α).
Ευχαριστούμε όλους μικρούς και μεγάλους!!!!!
και ιδιαίτερα το εκκλησιαστικό συμβούλιο για τη παραχώρηση του όμορφου χώρου.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

συνάντηση Ιουλίου'14 λέσχης ενηλίκων

με το βιβλίο του Γεώργιου Βιζυηνού "ποιός ήταν ο φονιάς του αδελφού μου" θα συναντηθεί στις 27 Ιουλίου 2014 οι ενήλικες της λέσχης μας...στη βιβλιοθήκη απογευματάκι για να συζητήσουν  

"η ημέρα των παιδιών και των ηλικιωμένων"

Η "Ξενοπούλειος" Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμος Ζακύνθου σε συνεργασία με τη βιβλιοθήκη του πολιτιστικού συλλόγου Κερίου στα πλαίσια της καλοκαιρινής εκστρατείας 2014 του Future Library σας καλούν τη Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 στο υπαίθριο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής (7:00-8:00μ.μ) παρέα με το βιβλίο του Χρίστου Μπουλώτη "Η επανάσταση των παλιών παιχνιδιών". Αφού ακούσουμε την ιστορία θα παίξουμε όλοι μαζί παλιά και νέα παιχνίδια!! Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον εσπερινό στο ομώνυμο γραφικό εκκλησάκι!!!!